My Dolce Vita is proudly supported by StrongWeb! Creative Group. Discover more from our creative family at StrongWeb! and Kooihaus.

Pečena pastrmka sa povrćem

Pečena pastrmka sa povrćem

Jednostavan način pripreme pastrmke, samo sa osnovnim začinima i povrćem. Brzo i ukusno.

Sastojci:

1 pastrmka od 300gr

400g povrća, u ovom slučaju Frikom hrono mešavina (zeleno mešano povrće sa pečurkama i paprikom)

2 limuna

Krupna roze himalajska so

Maslinovo ulje

1 vezica peršuna

Šaka maslina

Mediteranski začin

Pre nego što stavim pastrmku u rernu, na plehu poređam kriške limuna kao i unutar pasrtmke i dobro je prelijem maslinovim uljem. Za to vreme propržim već poluspremljenu mešavinu povrća i začinim po potrebi. Kad je pastrmka gotova, dodam joj malo maslina i svežeg peršuna i iscedim svežeg limuna preko. Servirati s povrćem. To je to!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti.